Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Памела Андерсон розповіла про боротьбу із самотністю після невдалих стосунків

Факти

Богдана СВІТЕНКО
01 жовтня 14:30
436
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Памела Андерсон поділилась особистими труднощами

Памела Андерсон розповіла про боротьбу із самотністю після невдалих стосунків
Памела Андерсон на інтерв'ю

Життєві історії

 

 

Акторка і фотомодель Памела Андерсон зізналась під час інтерв'ю для журналу Glamour, що їй було важко залишатися самотньою після шести невдалих шлюбів з п'ятьма чоловіками.

 

Відверто розповідаючи про своє особисте життя, 57-річна Памела сказала виданню: «Останні декілька років я намагалася побути на самоті та зрозуміти, що я люблю, що мені подобається та що я хочу робити». На запитання, чому вона обирала «поганих хлопців», Андерсон відповіла: «Я не шукала ніяких поганих хлопців. Погані хлопці самі йшли за мною». Також зірка фільму «Рятувальники Малібу» додала: «Я, безумовно, щаслива зараз. Десять років тому я відчувала себе невдахою».

 

Памела Андерсон спершу була три роки одружена з барабанником Томмі Лі, а згодом рік була у шлюбі з Кід Роком. Далі жінка двічі виходила заміж за Ріка Соломона. Окрім цього, 2020 року вона, як повідомляють, таємно вийшла заміж за голлівудського продюсера Джона Пітерса, але вони розлучилися через 12 днів. Однак невдовзі з’явилась інформація, що вони й не були офіційно одружені. Згодом зірка недовго була разом з охоронцем Деном Гайхурстом. Також Памела має двох синів: 28-річного Брендона та 26-річного Ділана. Їхнім батьком є перший чоловік Памели Андерсон – Томмі Лі.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter