Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Орландо Блум насолоджується часом із сином Флінном серед розкішних авто

Люди

Богдана СВІТЕНКО
23 серпня 13:00
505
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Орландо Блум щасливий батько

Орландо Блум насолоджується часом із сином Флінном серед розкішних авто
Орландо Блум на виставці

Життєві історії

 

Британський актор Орландо Блум поділився милими фотографіями зі своїм сином Флінном, якого він рідко бачить. 47-річний Орландо опублікував в інстаграмі серію знімків з 13-річним Флінном, коли вони разом досліджували автомобільний тиждень у Монтереї (штат Каліфорнія).

 

 

Орландо Блум на кожному фото мав вигляд як люблячий батько. Він обіймав сина, поки вони розглядали розкішні спортивні автомобілі Porsche на виставці.

 

 

Свого сина чоловік ділить із колишньою дружиною Мірандою Керр, яка є австралійською супермоделлю. Орландо рідко ділиться фотографіями із сином Флінном, оскільки вони з Мірандою тримають його якомога далі від камер. Пара розійшлась 2013 року після трьох років шлюбу. Однак їхнє розлучення було мирним, і вони залишаються добрими друзями, виховуючи спільну дитину.

 

В актора також є маленька донька Дейзі, матір’ю якої є Кеті Перрі. Про свої заручини Кеті та Орландо оголосили ще на початку 2019 року. Однак вони й досі не є одруженими. Раніше Перрі розповіла, що Блум – найкраща її підтримка, а також, що він є дивовижним батьком.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter