Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Опра Вінфрі заперечує плітки про своє особисте життя

Факти

Богдана СВІТЕНКО
27 липня 12:00
201
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Опра Вінфрі та її подруга

Опра Вінфрі заперечує плітки про своє особисте життя

Життєві історії

 

Американська ведуча та акторка Опра Вінфрі спростила чутки про те, що вона та її давня найкраща подруга Ґейл Кінг таємно перебувають у романтичних стосунках, які тривають десятиліттями.

 

Опра Вінфрі разом із подругою дали спільне інтерв’ю Мелінді Френч Гейтс. «Роками люди казали, що ми лесбійки, і послухайте, ми постійно протистояли цьому. Але люди все ще можуть так думати», сказала 70-річна Опра. «Якби ми були лесбійками, ми б вам сказали!» — запевнила Кінг, яка є матір’ю двох дітей.

 

 

Коли Вінфрі запитали, чи були в неї колись інтимні стосунки з жінкою, то акторка запевнила, що ні.  Згодом вона висловилася щодо своєї подруги Ґейл, сказавши: «Я не знаю кращої людини».

 

На цей момент Опра Вінфрі перебуває в шлюбі з американським педагогом Стедманом Гремом, а Ґейл Кінг від 1982 до 1993 року була одружена з адвокатом Вільямом Бумпусом.

 

На відміну від подруги, у Вінфрі немає дітей. Незважаючи на те, що акторка стверджує, що не страждає від відсутності дитини та материнства у своєму житті, колись вона пережила велику втрату. В 14 річному віці Опра народила хлопчика, який помер невдовзі після пологів. «Якби в мене були діти, вони ненавиділи б мене», сказала колись жінка.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter