Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Опра Вінфрі розповіла про важкий шлях до здорового тіла

Люди

Богдана СВІТЕНКО
21 серпня 12:30
267
Джерело: Газета "Життєві історії"

Опра Вінфрі змінила своє життя

Опра Вінфрі розповіла про важкий шлях до здорового тіла
Опра Вінфрі на інтерв'ю

Життєві історії

 

Американська зірка Опра Вінфрі розповіла, що операція на обох колінах це найкраще, що вона коли-небудь робила після того, як надмірна вага зробила її виснаженою до такої міри, що їй було важко пройти навіть дві сходинки.

 

 

В ексклюзивному інтерв'ю для Today Опра пояснила: її лікар сказав, що вона повинна зробити операцію, якщо хоче ходити. Також жінка зізналась, що тоді вона була наляканою всіма цими подіями.

 

Опра Вінфрі розплакалася, розповідаючи про свій шлях до схуднення, сказавши, що з віком вона відчуває нагальну потребу жити здоровим життям. «…я дійсно відчула, що в мене з'явилася нова нагода жити всередині свого тіла так, як я не могла роками, тому що надмірна вага призводила до того, що стан колін ставав усе гіршим», розповіла Опра.

 

У січні цього року Вінфрі виповнилось 70 років. Вона також зізналася про свої переживання щодо віку: «Я пам'ятаю, що багато-багато років тому, коли я була молодою, я завжди думала, що ніколи не доживу до 60 або 70 років. У мене в голові була ця цифра, і я думала: «Гаразд, на той час мене вже не буде».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter