Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

ONUKA випустили новий альбом, присвячений українцям

Факти

22 липня
119

ONUKA випустили новий альбом, присвячений українцям

ONUKA — популярний український гурт, 21 липня презентував альбом ROOM, який повністю присвячений українцям. Про це вони повідомили у себе в Instagram.


Це вже четвертий повноформатний альбом колективу, він містить 10 пісень. 


"Сьогодні виходить наш четвертий повноформатний альбом «ROOM», і це ще один привід бути побаченими й почутими у світі — нагадати йому про Україну та ті драматичні події, якими пронизане життя мільйонів українців", — пишуть винавці у себе на сторінці.


За словами музикантів, центральними героями пісень є українці, які боряться за життя щодня от уже майже два роки. Місія альбому — донести світові реальність, у якій ми живемо.


"ROOM — це альбом-маніфест і присвята кожному з нас, українців, з особливою увагою до нашого внутрішнього світу та викликів, що нам доводиться переживати щодня. Він має важливу місію — розповідати світові й лунати так гучно, як дозволить нам наш творчий голос! Ми дуже хочемо, щоб Україна через ROOM постала саме такою, якою вона є, — вільною, сучасною та глибокою. Адже боротьба триває, і ми маємо робити більше, ніж можемо, кожен на своєму місці!" — додає гурт.


Свіжоспечений альбом можна послухати тут.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter