Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

ONUKA вперше презентують у Києві новий альбом ROOM

Факти

12 вересня
126

ONUKA вперше презентують у Києві новий альбом ROOM

ONUKA — український електрофольк гурт, уперше наживо заспіває новий альбом ROOM у "Жовтневому палаці" 13 та 14 листопада. Про це повідомляє СЛУХ.


Новий альбом відомого колективу присвячений насамперед емоціям українців, які живуть у війні. Героями для кожної композиції стали військові, волонтери та жінки, які вимушені були залишити Україну задля порятунку власних дітей. А також, звісно, й іншим мільйонам українців та українок, які щодня працюють і виконують свою важливу буденну працю.


"Кожен трек альбому порушує свою проблематику: ПТСР на рівні нації, вимушений переїзд, втрата рідних, втрата домівки, житла, призначення, роботи чи навіть власного простору. Бо наш власний простір — це і є room", — розповіла солістка Ната Жижченко.

 


За словами учасників ONUKA, назва альбому символізує простір для усвідомлення власних проблем, а також переосмислення свого досвіду.


Як зазначала раніше фронтвумен, "ROOM — це альбом-маніфест і присвята кожному з нас, українцям, з особливою увагою до нашого внутрішнього світу та викликів, які нам доводиться переживати щодня".


Квитки можна придбати тут.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter