Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Оля Полякова запевнила, що більше ніколи не співатиме російською

Люди

30 травня
156

Українські артисти про російську мову.

Оля Полякова запевнила, що більше ніколи не співатиме російською

Оля Полякова розповіла, що, як і більшість людей після повномасштабного вторгнення росії в Україну, усвідомила значущість української мови, тому вона вирішила більше ніколи не співати російськомовних пісень.


Про це виконавиця сказала в інтерв’ю для радіо "Львівська хвиля".


Українська співачка заявила, що тепер слухачі не почують від неї треків мовою країни-агресорки.


"Я скажу, що дуже багато людей в Україні недооцінювали вагу мови. Але коли в нас захотіли забрати нашу землю, знищити нашу національність, заперечити нашу мову, ми як ніколи захотіли стати українцями. Я не виняток. Я не використовую більше російської. Ба більше, я можу заявити абсолютно точно, що я більше ніколи в житті не буду співати російською", – заявила артистка.


В інтерв’ю Оля Полякова пояснила, що здебільшого всі працювали на російський ринок, оскільки там краще платили, втім, зараз у людей змінились погляди та пріоритети, вони залишились з Україною та працюють задля розвитку українськомовної музики.


"Не будемо робити секрету з того, що там платили кращі роялті, тому наші люди хотіли працювати там. Усі люди працювали на російськомовний ринок і не працювали на українськомовний. Зараз вони всі залишилися з Україною, вони всі теж змінилися, змінилися сенси і вони почали вкладати свій талант у розвиток українськомовної музики", сказала Оля Полякова.


Також співачка додала, що деякі зі своїх російськомовних хітів переклала українською. Зокрема, по-новому тепер звучать музичні композиції "Шльопки" та "Королева ночі". Виконавиця також розповіла, що разом з авторами пісень вони створили дуже багато нової української музики. Тепер новий репертуар співачки налічує значно більше українських пісень, аніж цього потрібно навіть для двогодинного концерту, тому деякі пісні не увійшли до концертної програми виконавиці. До слова, співачка організувала тур Україною з назвою "Все буде добре".

 

Нагадаємо, не так давно Оля Полякова вперше за рік презентувала кліп на нову музичну композицію "Танцюю, як в останній раз". 

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter