Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Оля Полякова вперше за рік опублікувала новий кліп

Люди

Софія ХОМИШИН
06 квітня 18:31
159
Джерело:

Нова відеоробота української виконавиці.

Оля Полякова вперше за рік опублікувала новий кліп

Оля Полякова виставила кліп на пісню "Танцюю, як в останній раз". 

 

Режисерами відео був Дмитро Шмурак і фешн-фотографиня Соня Плакидюк. Зазначимо, вони впродовж доволі тривалого періоду співпрацюють зі співачкою. Зокрема, Дмитро також брав участь у режисеруванні інших кліпів виконавиці. Наприклад, "Королева ночі" та "Колишній", а Соня Плакидюк створює художній образ співачки. До того ж фешн-фотографиня зауважила, що під час роботи над відео вони намагалися створити чуттєву алюзію на фенікса, який переродився з попелу свого попереднього життя, де було багато розпачу, задля того, щоб жити й вірити у краще.


Авторкою нової чуттєвої композиції виступила Ольга Бажана.


 "Танцюю, як в останній раз" це історія, відома майже кожній жінці, яка опинилася на розпутті та переживає складний період стосунків зі своїм коханим. Це сповідь сильної жінки, яка, попри обставини, обирає життя й виплескує увесь свій біль крізь танець до повного катарсису", написали в описі до кліпу артистки.


Відомо, що незабаром виконавиця опублікує новий українськомовний альбом. 


Нагадаємо, прем’єра треку відбулася 17 лютого 2023 року. Оля Полякова тоді заявила, що пісня "Танцюю, як в останній раз" надихає, проте водночас композиція є доволі сумною. Українська співачка також додала, що слід вірити у краще, втім, не забувати жити сьогодні.

 

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter