Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Олівія Вайлд з'явилася на червоній доріжці в розкішній сукні на бретельках

Факти

Степан ПАВЛІВ
13 серпня 09:46
157
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Олівія Вайлд з'явилася на прем’єрі фільму

Олівія Вайлд з'явилася на червоній доріжці в розкішній сукні на бретельках
Зіркова акторка на презентації нового фільму

Життєві історії

 

 

На прем'єрі фільму "Кліпни двічі" в Лос-Анджелесі 8 серпня Вайлд привернула до себе увагу і продемонструвала свої підтягнуті руки у витонченій чорній сукні на бретельках зі спідницею до підлоги і сміливим глибоким декольте. Вона доповнила образ довгим намистом з кам'яним кулоном, браслетом і яскравим червоним манікюром.


Вайлд зробила свій образ невимушеним завдяки медово-русявому волоссю, розділеному посередині, ненафарбованим губам і фірмовій димчастій підводці для очей. Вона додала унікальної родзинки своєму образу, обравши чорні чоботи на платформі замість звичних підборів.


Захід був переповнений зірками, серед яких Різ Візерспун із сином Діконом, Лора Дерн та Алісія Кіз.


Фільм "Кліпни двічі" розповідає про технологічного мільярдера Слейтера Кінга (Ченнінг Татум), який перетинається з офіціанткою Фрідою на своєму розкішному гала-вечорі зі збору коштів; він запрошує її приєднатися до нього та його друзів для розкішного відпочинку на своєму приватному острові. Те, що починається як омріяна відпустка, сповнена диких ночей, невдовзі набуває темного забарвлення, і Фріда мусить розкрити правду, що стоїть за дивними подіями, якщо вона сподівається вижити.


Як і Кравіц, Олівія також є режисеркою. Серед фільмів, які вона зняла, "Не хвилюйся, дорогенька" та "Книжковий магазин".

 


Однак у травні на одному із заходів вона розповіла PEOPLE, що її діти "практично" благають її зняти фільм без рейтингу R. "У мене зараз є один фільм, який вони можуть побачити", сказала Вайлд. Через вибір фільму для однієї вікової категорії її двоє дітей, десятирічний Отіс Александр і семирічна Дейзі Жозефіна, кажуть їй: "Мамо, це безвідповідально!".


Але вона пролила світло на свої майбутні проєкти, додавши: "Наступні кілька проєктів, які я режисую, мають спільну тему це жінки, які живуть без сорому. Це цікаво це три дуже різні фільми, але всі вони про розширення прав і можливостей жінок".


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter