Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Олівія Уайлд мала невимушений і водночас стильний вигляд у Нью-Йорку

Факти

Марія КАЛУШ
09 серпня 09:56
372
Джерело: Газета "Життєві історії"

Олівія Уайлд і ексчоловік Джейсон Судейкіс

Олівія Уайлд мала невимушений і водночас стильний вигляд у Нью-Йорку
Зіркова актриса, як завжди, неперевершена

Життєві історії

 

 

Зіркова актриса Олівія Уайлд одна з тих знаменитостей, які перетворюють тротуар на власний подіум.


Цього року 40-річна акторка та режисерка фільму "Не хвилюйся, люба" не лише неодноразово вражала шанувальників своїми позаслужбовими тренувальними ансамблями, а й просто закрутила голови трохи вишуканішим вбранням. Іншими словами, вона стильна, незважаючи ні на що! 


Маму двох дітей сфотографували у Великому Яблуку в повсякденних мішкуватих синіх штанах із білою футболкою. Акторка доповнила образ білими кросівками та сумкою в тон. Вона зробила недбалу зачіску, а на довершення образу наділа чорні сонцезахисні окуляри Ray-Ban. 

 


Колишній Олівії Уайлд, Джейсон Судейкіс, нарешті "живе для себе", стверджують джерела. Здавалося, що Джейсону Судейкісу потрібен час, щоб відійти від шлюбу з Олівією, але, якщо вірити останнім повідомленням, він повернув за ріг! Стосунки 48-річного актора з новою дівчиною Елсі Х'юїтт, з якою він зустрічається від січня, дедалі міцнішають.


"Хороша новина для Джейсона полягає в тому, що він нарешті почав жити для себе,  повідомив інсайдер виданню Life & Style. Він нарешті відкрився для нових стосунків після того, як останні п'ять років майже не мав часу присвятити себе чомусь іншому, особистому чи навіть своїй кар'єрі".

 


Інсайдер також повідомив, що зірка "Жахливих босів" пережив "величезну трансформацію з того темного місця", в якому він перебував, поки "розбирався з наслідками своїх стосунків" з Олівією, з якою він має сина Отіса та доньку Дейзі. "Всі вболівають за те, щоб у Джейсона та Елсі все налагодилося, але Джейсон довів у минулому, що навіть найкращі стосунки можуть вислизнути крізь пальці, якщо він не віддає їм усього, що має",  підсумувало видання.


Джерело: https://www.shefinds.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter