Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Олівія Родріґо впала на сцені на концерті в Мельбурні

Факти

Богдана СВІТЕНКО
15 жовтня 15:00
294
Джерело: Газета "Життєві історії"

Олівія Родріґо шокувала фанатів

Олівія Родріґо впала на сцені на концерті в Мельбурні
Олівія Родріґо на сцені

Життєві історії

 

 

Американська акторка і співачка Олівія Родріґо зазнала приголомшливого казусу, коли впала під час фінального концерту в Мельбурні в межах свого австралійського туру Australian Guts.

 

21-річна попзірка вийшла до 14000 своїх шанувальників. Вона виконувала свій звичайний енергійний виступ, але шокувала фанатів тим, що раптово провалилася у дірку в сцені. Американська співачка підбадьорювала натовп і бігала по сцені з мікрофоном, щоб почути аплодисменти, коли стався цей нещасний випадок. Фанати виконавиці були шоковані, коли вона зникла через люк у підлозі, який, схоже, випадково залишився відчиненим з попереднього виходу.

 

На щастя, Олівії вдалося зачепитися руками за край сцени та видертися назад, поділившись з натовпом своїм шоком від несподіваного падіння. Вона запевнила всіх, що не постраждала, сказавши: «О, Боже мій! Це було весело, зі мною все гаразд! Іноді на сцені буває просто дірка». Дівчина швидко оговталася від драматичного падіння і продовжила свій виступ, показавши, що вона є професіоналом на всі 100 відсотків.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter