Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Олег Винник і його найбільша таємниця

Факти

02 квітня
169

Олег Винник і його найбільша таємниця

Олег Винник народився на Черкащині, проте більшу частину свого життя прожив за кордоном. Він ніколи не розповідає про свою сім’ю. Винник переконаний, що його особисте життя має бути за сімома замками.  Хоча одного разу в інтерв’ю співак обмовився, що має дружину і дитину.

 

Папараці давно й неодноразово писали про близькі стосунки між Винником і співачкою Таюне. Проте останні заперечували це або просто відмовчувались на запитання журналістів.

 

Видання "Обозреватель" повідомляє, що Таюне є дружиною Винника. У них є один син Юліан, якому виповнилось 19 років. Син проживає у Північній Німеччині, навчається в університеті і професійно займається плаванням. Він ніколи не приїжджав в Україну і не планує залишати місця проживання.

 

Відомо, що на початку війни з росією Олег Винник переїхав жити в Німеччину. Він розповів ЗМІ, що поїхав на лікування. Чимало людей мають сумніви у щирості слів співака. У медіа немає інформації про його засудження агресії росії й про активну допомогу ЗСУ. Саме через цей факт чимало його прихильниць в Україні змінило своє позитивне враження про зірку.

 

Джерело: https://www.obozrevatel.com

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter