Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Оладки зі шинкою

Дуже смачно

12 вересня
96

Смачний сніданок

Оладки зі шинкою

Інгредієнти: склянка борошна, 1/2 ч. л. солі, по 1/2 ч. л. майорану і паприки, чайна ложка розпушувача, 2 яйця, 1/3 скл. молока, склянка нарізаної дрібними шматочками шинки, олія.

 

Приготування. Борошно просіяти із сіллю та розпушувачем. Збити жовтки, додати молоко і ще раз збити. Не припиняючи збивати, всипати борошно та спеції. Білки збити до утворення густої піни і змішати з тістом. Наприкінці додати нарізану шинку, перемішати. У сковорідку влити олію й розігріти її. Столовою ложкою викладати тісто і смажити на середньому вогні з обох боків до утворення апетитної скоринки. Готові оладки прикрасити стеблами зеленої цибулі та зеленню петрушки. Добре смакують з томатним соусом або зі сметаною. 
Усі ми любимо м’які та пишні оладки. Проте найчастіше їмо їх із чимось солодким: із варенням, згущеним молоком, медом. Я ж пропоную дещо новеньке – оладки зі шинкою. Це прекрасна альтернатива пиріжкам, які треба пекти в духовці. Вони можуть бути чудовою перекускою, також їх зручно брати із собою на роботу. Смакують ці оладки і гарячими, і холодними.

Автор: Лариса Облакевич

Газета "Дуже смачно"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter