Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Новий рецепт піци з креветками й ананасами

Кулінарні рецепти

05 листопада
126

Смачна страва

Новий рецепт піци з креветками й ананасами

СМАЧНІ РЕЦЕПТИ

 

Інгредієнти:  125 г борошняної суміші на піцу (борошно, сухе молоко, цукор, дріжджі, сіль), 30 г маргарину, 60 мл теплої води;

(на начинку) 200 г курячого філе, 100 г консервованого ананаса, великий помідор, 50 г креветок, 100 г сулугуні, 5 оливок, столова ложка консервованої кукурудзи, лавровий листок, олія.

 


Приготування. У миску всипати борошняну суміш, влити теплу воду, дадати маргарин і замісити тісто. Накрити тканиною і поставити на 1,5 години в тепле місце (або в розігріту до 50-ти градусів духовку). Куряче філе відварити й охолодити в бульйоні. Дрібно нарізати. Креветки відварити в підсоленій воді, додавши лавровий листок. Помідор і сулугуні нарізати невеличкими шматочками, кубики ананаса – тонкими пластинами, оливки – кільцями. Тісто розкачати й викласти на змащене деко, накрити і поставити в тепле місце на 15 хвилин, щоби піднялося. Змастити тісто олією. Викласти продукти: спершу помідори, відтак сир, курку, креветки, оливки та кукурудзу. Скропити олією. Поставити випікатися в розігріту до 200-т градусів духовку на 30 хвилин. Готову піцу можна посипати зеленою цибулею.

 

КУЛІНАРІЯ

Автор: Юлія Бондарєва

Газета "Дуже смачно"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter