Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Номінантів на музичну премію "Ґреммі" визначено

Факти

11 листопада
265

Зірки музичної сцени

Номінантів на музичну премію "Ґреммі" визначено

ЗІРКИ

 

 

Сьогодні анонсували номінантів на премію "Ґреммі" 2024 року в музичній індустрії США. Церемонія нагородження "Ґреммі-2024" відбудеться в Лос-Анджелесі 4 лютого 2024 року.


Лідером за кількістю номінацій стала американська виконавиця SZA, яка отримала дев'ять номінацій. Серед них її альбом SOS претендує на нагороду "Альбом року", а пісня Kill Bill у номінаціях "Пісня року", "Запис року" і "Найкраще R&B- виконання". SZA також представлена в категоріях "Найкраще традиційне R&B-виконання", "Найкраща R&B-пісня", "Найкращий альбом прогресивного R&B", "Найкраще мелодійне репвиконання" та "Найкраще виконання дуетом".


На другому місці за кількістю номінацій - співачка Вікторія Моне, яка представлена у семи категоріях. Її пісня On My Mamaтакож претендує на нагороди "Запис року" і "Найкраща R&B-пісня". Крім того, виконавиця номінована в категорії "Найкращий новий артист".


Іншими артистами з шістьма номінаціями є: Тейлор Свіфт, Олівія Родріґо, Біллі Айліш, Майлі Сайрус, Фібі Бріджерс, Бренді Кларк, Джон Батіст та гурт Boygenius.


Джерело: https://www.rollingstone.com/

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter