Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Ніколас Кейдж, його син Вестон і Крістіна Фултон. Драма в родині

Люди

08 травня
1263

Ніколас Кейдж виховав сина

Ніколас Кейдж, його син Вестон і Крістіна Фултон. Драма в родині

ЗІРКИ STORRISS

 

33-річного сина Ніколаса Кейджа Вестона звинувачують у нападі на свою матір. Повідомляють, що Вестон Кейдж, син акторів Ніколаса Кейджа та Крістіни Фултон перебуває під слідством у поліції за звинуваченнями в нападі на свою матір під час сварки. Згідно з повідомленнями, наразі Вестона назвали підозрюваним.


Як повідомляють медіа, поліція розшукує 33-річного Вестона Кейджа за звинуваченнями у завданні тілесних ушкоджень своїй матері. Син нібито напав на свою матір Крістіну Фултон минулої неділі ввечері, коли він перебував у її будинку в Лос-Анджелесі. 


Стверджують, що пара почала словесну суперечку вдома у Крістіни. Потім це нібито переросло у фізичну бійку. Кажуть, до будинку Фултон скерували швидку допомогу, хоча до лікарні нікого не доправили. Джерела в поліції повідомили TMZ, що ймовірний інцидент розслідують як тяжкий злочин. Наразі затриманих немає.

 


Джерело, близьке до Крістіни, також повідомило виданню, що вона просто допомагала своєму синові, поки він переживав емоційний момент. Вони сказали, що вона «спростовує думку про те, що це була побутова  сварка», і просила зберігати конфіденційність.


Фултон помітили біля паркувального автомата в неділю. На фотографіях, отриманих TMZ, видно величезні синці на її оці та лобі. На знімках також видно, що на щоці актриси з’явилася жовта пляма.


Джерело: https://www.mirror.co.uk/

 

 

 

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter