Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ніколь Кідман втратила матір за декілька годин до перемоги на кінофестивалі

Факти

Богдана СВІТЕНКО
09 вересня 13:00
357
Джерело: Газета "Життєві історії"

Ніколь Кідман розбита горем

Ніколь Кідман втратила матір за декілька годин до перемоги на кінофестивалі
Ніколь Кідман та її мама

Життєві історії

 

 

Акторка Ніколь Кідман поділилася своїм горем. Вона повідомила, що її люба матуся, на жаль, відійшла у вічність у віці 83 років.

 

 

Джанель Кідман померла за декілька годин до того, як її донька отримала нагороду за найкращу жіночу роль у фільмі «Дівчинка» останнього дня 81-го Венеційського кінофестивалю. 57-річна Ніколь була змушена покинути кінофестиваль і повернутися до рідного Сіднея, щоб бути зі своєю сім'єю після цієї жахливої новини.

 

«Сьогодні я прилетіла до Венеції, щоб невдовзі дізнатися, що моя прекрасна, хоробра мама, Джанель Енн Кідман, щойно померла», — розповіла акторка у своїй заяві, яку зачитала режисерка Халіна Реййн. У своєму зверненні Ніколь також додала: «Я в шоці, я повинна піти до своєї сім'ї, але ця нагорода для неї: вона сформувала мене, вона направляла мене і вона зробила мене. Я безмежно вдячна, що можу сказати її ім'я всім вам через Халіну. Зіткнення життя і мистецтва розбиває серце, і моє серце розбите. Ми любимо вас усіх».

 

Кідман мала неймовірно близькі стосунки з мамою. Акторка часто говорила про її підтримку та про те, як вона вплинула на її кар’єру.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter