Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ніколь Кідман вражає елегантністю на червоній доріжці

Люди

Богдана СВІТЕНКО
21 жовтня 22:05
272
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ніколь Кідман відвідала гала-концерт

Ніколь Кідман вражає елегантністю на червоній доріжці
Ніколь Кідман у Лос-Анджелесі

Життєві історії

 

 

Акторка Ніколь Кідман відвідала четвертий щорічний гала-концерт у Музеї Академії в Лос-Анджелесі. 57-річна зірка мала елегантний вигляд, позуючи на червоній доріжці.

 

 

Ніколь, яка зіграла у фільмі «Дівчинка», була одягнена в чорну довгу сукню зі шлейфом, з відкритою спиною та довгими чорними рукавичками. Кідман звела до мінімуму кількість аксесуарів, додавши до свого образу золотий годинник і ефектні сережки. Також вона зав’язала своє біляве волосся у низький хвіст.

 

Зірка з'явилася на червоній доріжці лише за декілька днів після похорону її матері Джанель. Ніколь Кідман та її чоловік, 56-річний Кіт Урбан, з’явилися на похороні разом зі своїми доньками: 16-річною Сандей Роуз та 14-річною Фейт Маргарет. Старші діти жінки: 31-річна Ізабелла і 29-річний Коннор, яких вона всиновила разом зі своїм колишнім чоловіком Томом Крузом, здавалося, не були присутні на службі. Ніколь та Кіт одружені з 2006 року. Жінка також була одружена з Томом Крузом 11 років, після чого він подав на розлучення, і їхній шлюб було розірвано через непримиренні розбіжності.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter