Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ніколь Кідман і Кіт Урбан святкують 18 років подружнього життя

Факти

Степан СЕМКІВ
03 липня 10:58
931
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ніколь Кідман та Кіт Урбан – романтична пара

Ніколь Кідман і Кіт Урбан святкують 18 років подружнього життя

Життєві історії

 

 

Зіркове подружжя Ніколь Кідман і Кіт Урбан відзначили 18-ту річницю весілля зворушливим постом в Instagram. Пара, яка одружилася 25 червня 2006 року, поділилася романтичною фотографією, де вони обіймаються на тлі Середземного моря.


На фото Кідман одягнена в стильну візерунчату сукню з рукавами-буфами і поясом у тон, імовірно, від Zimmerman. Вона притулилася до цегляної стіни, а Кіт сидить поруч із нею, граючи на гітарі. Обидві зірки мають щасливий і закоханий вигляд.

 

 

"18 років кохання та музики", - підписала фото Кідман. Її пост швидко заповнили коментарі з привітаннями від шанувальників і знаменитостей.


Багато людей відзначили міцний шлюб пари та те, як вони з роками не втрачають пристрасті одне до одного. "Видно, як сильно вони кохають одне одного", - написав один користувач. Інший шанувальник додав: "Боже, ви двоє прекрасні".


Навіть знамениті друзі пари не втрималися від того, щоб залишити свої коментарі. Наомі Воттс написала: "Це схоже на справжнє кохання, божественне". Дружина Тома Хенкса, Ріта Вілсон, прокоментувала: "Люблю вас обох. З річницею вас, кохані".


Кідман і Урбан познайомилися на гала-вечорі 2005 року, а наступного року одружилися в Сіднеї, Австралія. У них дві доньки: Сандей Роуз (2008 року народження) та Фейт Маргарет (2010 року народження).


Пара відома тим, що береже своє особисте життя приватним, але іноді вони діляться зворушливими моментами зі своїми шанувальниками. Наприклад, минулого тижня Сандей Роуз супроводжувала маму на Тижні моди в Парижі, де вони сиділи в першому ряду на показі Balenciaga.


Кідман і Урбан - одна з найміцніших та найулюбленіших пар у шоу-бізнесі. Їхнє кохання та відданість одне одному слугують натхненням для мільйонів людей у всьому світі.


Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter