Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ніколь Кідман розповіла про нові проєкти і поділилася порадами

Люди

Назар КОЛОДІЙ
16 січня 11:07
353
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зіркові проєкти

Ніколь Кідман розповіла про нові проєкти і поділилася порадами

ШОУ-БІЗ

 

 

Ніколь Кідман, зірка кіно, якій зараз 56 років, готується до випуску шоу Amazon Prime Expats. Окрім нового шоу, Кідман зараз знімає новий фільм у Нью-Йорку «Дівчинка». Основні знімання еротичного трилера почалися у грудні і, як очікують, триватимуть кілька тижнів.

 

Виступаючи в останньому випуску Radio Times, Кідман, зріст якої п’ять футів одинадцять дюймів, згадувала: «Мені сказали: "У тебе не буде кар’єри. Ти занадто висока"». Ніколь визнає, що її все ще мучить невпевненість у собі. У дитинстві її дражнили. Проте згодом вона навчилась не зважати на це й переводити у жарт. «Щоразу, коли я виходжу на червону доріжку, мені завжди надсилають такі високі туфлі. Я запитую: «В них є каблук? Я буду найвищою людиною — жирафом!»

 

Ніколь говорить: «Важливо те, як ви дозволяєте іншим людям сказати вам "так" або "ні" і чи приймаєте ви це. Внутрішня стійкість людини — це справді суперсила».

 

Сімдесят два фільми, двадцять два телешоу та нагороди, яких неможливо полічити, свідчать про те, що Ніколь Кідман є успішною жінкою. 

 

Кідман має чимало дітей, а саме: доньок Сандей, 15 років, і Фейт, 13 років, з чоловіком-музикантом Кітом Урбаном і усиновлених 31-річну Ізабеллу та 28-річного Коннора від колишнього шлюбу з Томом Крузом. Актриса каже, що пройшла важкі уроки життя, які навчили її ніколи не відштовхувати дітей.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter