Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ніколь Кідман розповіла про доньок і їхні потаємні мрії

Люди

Марія КАЛУШ
15 червня 11:36
225
Джерело: Газета "Життєві історії"

Ніколь Кідман і родина актриси

Ніколь Кідман розповіла про доньок і їхні потаємні мрії

Життєві історії

 

 

56-річна актриса Ніколь Кідман зіграла матір Джої Кінг у новому фільмі "Сімейна справа", де також знімається актор і співак Зак Ефрон.


Її доньки-підлітки, Фейт (13 років) і Сандей (15 років), були схвильовані не лише тим, що їхня мама грає у фільмі, а й тим, що вона працює з Джої Кінг. "Вони справді люблять Джої. Це приємно, правильно? Вони виросли з Джої", - сказала Кідман в інтерв'ю Entertainment Tonight.


"Я думаю, що вони просто... вони хочуть почати власну кар'єру", - додала вона про своїх дочок, які вперше з'явилися на червоній доріжці на гала-концерті з Кідман і її чоловіком Кітом Урбаном.

 

Діти Ніколь Кідман і чоловік Кіт Урбан

 

"Вони тут, щоб підтримати мене, і вони дуже, дуже підтримують і неймовірно люблять", - сказала Кідман. Незважаючи на те, що вони були на церемонії нагородження, щоб підтримати свою маму, у доньок Кідман була одна особлива частина вечора, на яку вони чекали:


"Сьогодні пізно-пізно ввечері ми збираємося підбити підсумки допису вдома", - пояснила Кідман, додавши: "Після цього буде вечірка, і вони кажуть: "О, вечірка?". "Ось чому вони в захваті", - передражнила вона.


Дочки Кідман також поділилися своїми думками про те, як їхня мама грає на екрані. "Вона дуже добре розуміє речі та життя, тож її тримали в руках", - сказала Сандей про роль Кідман у "Великій маленькій брехні".


"І вона сказала: "Ні. Більше немає дискусій. Третя серія має відбутися… Мені набридли розмови. Набридло кружляти. Просто зробіть це", - засміялася Кідман. "Вам потрібен підліток, щоб піти: "Досить". Просто зробіть це". 

 

Джерело: https://people.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter