Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ніколь Кідман показала нову стильну зачіску

Люди

Назар КОЛОДІЙ
26 березня 08:22
339
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Новий стиль Ніколь

Ніколь Кідман показала нову стильну зачіску

Життєві історії

 

 

Ніколь Кідман, 56-річна зірка кіно, опублікувала пост в інстаграмі, в якому представила свій абсолютно новий образ. На фотографіях актриса показує світле недбало укладене пряме волосся. Довершує образ вона чорною шкіряною курткою з капюшоном. Під шкірянку акторка одягла чорну безрукавку та шкіряні штани.

 

На одному знімку вона має спекотний модельний вигляд, а на наступному ідеальним поглядом дивиться просто в камеру. Ніколь Кідман дебютує в масштабній весняній трансформації волосся. Balenciaga останнім часом відіграє важливу роль у гардеробі Кідман — у грудні вона стала амбасадором цього будинку моди.

 

 

У дописі в Instagram Story Кідман також відзначила професіоналів, які допомогли їй зібрати все разом: перукаря Адіра Абергеля та візажиста Гуччі Вестмана. 


Останнім часом зірка носила довге і пряме волосся свого класичного світло-рудого кольору, часто укладене назад у гладкий хвіст або з кучерявим чубчиком. «Чи хотіла б я не зіпсувати своє волосся, постійно його випрямляючи? Звичайно, так», додала Кідман виданню. Вона не планує наразі повертатися до своїх натуральних кучерявих пасм волосся.


Джерело: https://people.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter