Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ніколь Кідман опублікувала в Інстаграм красиве фото з Парижа

Люди

Богдана СВІТЕНКО
05 жовтня 23:47
124
Джерело: Газета "Життєві історії"

Ніколь Кідман у Парижі

Ніколь Кідман опублікувала в Інстаграм красиве фото з Парижа
Одна світлина зірки кіно

Життєві історії

 

 

Голлівудська акторка Ніколь Кідман поділилась атмосферним фото з Парижа. 57-річна зірка опублікувала в інстаграмі фотографію, на якій вона сидить у вікні свого номера в готелі The Peninsula Hotels, дивлячись на нічне місто.

 

 

Ніколь, у якої нещодавно померла мама, схоже, перебувала в задумливому настрої, підклавши кулак під підборіддя. Жінка була одягнена в білий халат, а її волосся було зібране в пучок.

 

Шанувальники Кідман поспішили прокоментувати ідеальну фотографію акторки, написавши: «Париж чарівний». «Вогні Парижа роблять тебе ще красивішою»,  написав інший коментатор.

 

Ніколь Кідман, яка є зіркою фільму «Велика маленька брехня», з’явилась у столиці Франції, щоб відвідати показ Balenciaga на паризькому Тижні моди. Зірка також підтримувала свою 16-річну доньку Сандей Роуз, яка дебютувала на подіумі, взявши участь у показі Miu Miu. Батьком дівчинки є Кіт Урбан. Згодом мама і донька разом з’явилися на званій вечері Miu Miu, що відбулася після показу. У Ніколь також є ще одна донька 31-річна  Ізабелла та 29-річний син Коннор. Їхнім батьком є Том Круз.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter