Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ніколь Кідман на Паризькому тижні моди з Наомі Воттс

Люди

Марія КАЛУШ
07 липня 22:06
397
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ніколь Кідман і бренд Balenciaga

Ніколь Кідман на Паризькому тижні моди з Наомі Воттс

Життєві історії

 

 

Ніколь Кідман одна з багатьох модних знаменитостей, які цього літа вирушили до Франції на Паризький тиждень моди, і вона подбала про те, щоб зафіксувати кожну дрібничку для своїх шанувальників. Вона публікує гламурні знімки, групові фотографії та закулісні знімки з усіх заходів, які відвідала, враховуючи, зокрема, показ Balenciaga.


Бренд досі перебуває під вогнем критики через катастрофічну рекламну кампанію 2022 року, яка відсилає до дитячої порнографії та демонструє дітей-моделей поряд із фетишистськими зображеннями. Після численних публічних вибачень, внутрішніх змін і виконаних планів дій на покращення бренд усе ще залишається модним гігантом, обличчям якого є улюблені в шанувальників знаменитості, враховуючи єдину й неповторну Ніколь Кідман. Читайте, щоб дізнатися більше про те, як шанувальники відреагували на появу Ніколь на показі Balenciaga цього сезону.


57-річна акторка відвідала показ Balenciaga разом зі своєю доброю подругою та акторкою Наомі Воттс, а також 15-річною донькою Сандей Роуз, яку вона виховує разом зі своїм чоловіком, мегазіркою кантрі-музики Кітом Урбаном, протягом 18 років.

 


Щоб відповідати блиску і гламуру показу, Кідман одягла сукню до підлоги з короткими рукавами, яка мала вигляд намальованої на тілі. Вона так добре облягала фігуру, виділяючи тонку талію і завидні вигини. Мерехтлива сукня зробила все, що потрібно, у поєднанні з чорними сонцезахисними окулярами як єдиним аксесуаром.


Незважаючи на те, що Кідман одягла сукню на головний вечір, вона також поділилася знімками у своєму інстаграмі, як вона роздягається, щоб розслабитися і насолодитися краєвидами Парижа. Вона завантажила знімок, на якому стоїть без макіяжу в розкішному халаті на балконі свого готелю, маючи такий самий невимушений вигляд, як і на показі Balenciaga.


Акторка фільму "Сімейна справа" відвідала показ Balenciaga, не звертаючи уваги на суперечки та прохання шанувальників залагодити їх. А що тут залагоджувати? 2022 року Balenciaga випустив дуже суперечливу кампанію, яка відсилала до дитячої порнографії та демонструвала дітей-моделей поряд із фетишистськими зображеннями. Шанувальники бренду негайно скасували її, і багато хто досі тримає на нього образу.


У той час як інші обличчя Balenciaga опублікували заяви в інстаграмі, зокрема Кім Кардашян, незмінна прихильниця бренду протягом багатьох років, Ніколь Кідман зберігала мовчання, чи то не переймаючись скандалом, чи то не реагуючи на заклики шанувальників відмовитися від підтримки модного дому.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter