Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Наталі Портман зіграла головну роль у трилері "Леді в озері"

Люди

Марія КАЛУШ
15 липня 10:15
279
Джерело: Газета "Життєві історії"

Наталі Портман у новому образі

Наталі Портман зіграла головну роль у трилері "Леді в озері"

Життєві історії

 


Наталі Портман була в центрі уваги на червоній доріжці цього тижня, випромінюючи елегантність у приголомшливій рожевій мінісукні від Oscar de la Renta, коли вона рекламувала свій новий серіал для Apple TV+ "Леді в озері".


Сукня володарки "Оскара" мала романтичні червоні оксамитові бретельки, прозору підкладку та розкішні квіткові аплікації, що танцювали на тканині.


Грайливий поділ, що облягав стегна, додав виробу кокетливого відтінку, який ідеально доповнили мерехтливі металеві босоніжки з відкритим носком. 43-річна Портман доповнила свій образ мерехтливими діамантовими сережками-гвіздками від Fred Leighton і відповідними блискучими каблучками. 

 


Щодо макіяжу, то випускниця Black Swan обрала димчасті тіні для повік, чорний лайнер з крилатими стрілками, об'ємні вії та рясні рожеві рум'яна на високих вилицях.


Мама двох дітей доповнила все це ягідним відтінком помади. Своє русяве волосся Портман розпустила, зробивши проділ у центрі й уклавши його в елегантні розпущені локони.
Портман зіграла головну роль у "Леді в озері", захопливому трилері, дія якого розгортається на тлі Балтимора 1960-х років. Історія розповідає про рішучу журналістку-розслідувачку, яка вступає в протиріччя з пристрасною активісткою, що відстоює інтереси громади.


Залишивши коханого чоловіка та їхній просторий будинок у Пайксвіллі, вона з головою поринає у світ газетних репортажів, керуючись одержимістю розгадати таємниці двох не пов'язаних між собою вбивств.


Серіал, натхненний однойменним романом Лори Ліппман 2019 року, дебютує на Apple TV+ 19 липня. Цього тижня Портман розповіла про свою нову роль у новому інтерв'ю журналу People.

   
"Я не люблю порівнювати себе з моїми персонажами. Я завжди намагаюся дослідити щось відмінне від того, ким я є в реальному житті",  розповіла вона виданню про свою героїню Медді Шварц.


Портман продовжує: "Мені дійсно потрібно було дослідити, яким могло бути її життя, з якими викликами вона могла зіткнутися, які почуття могли її розчаровувати. І це було справді дивовижно уявити".  


Джерело: https://www.shefinds.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter