Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Наталі Портман завітала на 50-й американський кінофестиваль у Франції

Люди

Степан ПАВЛІВ
27 вересня 18:43
155
Джерело: Газета "Життєві історії"

Наталі Портман у сукні в середньовічному стилі

Наталі Портман завітала на 50-й американський кінофестиваль у Франції
Зірковий вихід на червону доріжку

Життєві історії

 

 

Зірка «Чорного лебедя» з'явилася на американському кінофестивалі у французькому Довілі. Для цієї події вона відійшла від яскравих і барвистих ансамблів, які зазвичай носить, і обрала сукню в готичному стилі.


Актриса Портман була одягнена в максісукню Dior з пишними рукавами і квадратним вирізом, прикрашену сріблястими стразами по всій довжині. Ліф був прикрашений складною сріблястою вишивкою, а чорний пояс стягував талію, надаючи силуету витонченості. Вона додала трохи зросту за допомогою масивних підборів на платформі.


Наталі Портман, яка нещодавно потрапила в заголовки газет через своє розлучення, доповнила образ чорним чокером з бісеру, а також обрала драматичний макіяж темних очей і оголені губи, щоб збалансувати свій гламурний образ.

 


Посол Dior уклала своє карамельне волосся на прямий проділ, коли позувала для фотографій на червоній доріжці. Її шанувальники були приголомшені сміливим темним модним вибором і аплодували їй у пості в інстаграмі за те, що вона зробила це.


«Ця карамельна блондинка може бути моєю улюбленою». «ВАУ, НЕЙМОВІРНО» такими були дописи її шанувальників. 


У травні акторка була присутня на церемонії вручення премії Deauville 2024 Talent Award. У своїй промові Портман сказала: «Я дуже вдячна за теплий прийом, який завжди відчувала у Франції як американка».


Далі вона перелічила зірок французького кіно, з якими працювала, і сказала: «Щоразу мене вражала теплота, пристрасть і технічна майстерність французької команди. Це було великим благословенням у моїй кар'єрі працювати у Франції з французькими митцями, і я сподіваюся, що це буде продовженням моєї кар'єри».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter