Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Наталі Портман фліртувала із гламурним актором і блиснула красою в Токіо

Факти

Марія КАЛУШ
13 червня 14:44
297
Джерело: Газета "Життєві історії"

Наталі Портман і Пол Мескал

Наталі Портман фліртувала із гламурним актором і блиснула красою в Токіо

Життєві історії

 

 

Наталі Портман відвідала гламурну подію – Miss Dior у Токіо. 43-річна актриса позувала на рожевій доріжці в прозорому топі без рукавів із мерехтливими прикрасами з блискітками. Зірка також одягла мініспідницю з китицями, яка зробила акцент на її ногах і додала зросту її фігурі завдяки сріблястим підборам. Наталі наділа кольє з бісеру, а також пару перлинних сережок.


Вихід відбувся після того, як Наталі насолоджувалася вечором у Лондоні з актором Полом Мескалем наприкінці минулого місяця. Актори познайомилися торік, коли брали інтерв'ю одне в одного для журналу Variety. 

 

 

Наталі, безсумнівно, була рада весело провести вечір, тихо завершивши своє розлучення з Бенджаміном Мільпі в березні після чуток, що він зрадив її.


Тим часом 28-річний Пол не приховував свого захоплення Наталі, тому був дуже радий бути в її компанії. Пара чітко сформувала міцний зв’язок після торішнього інтерв’ю.


Під час розмови Пол описав Наталі як «геніальну» та зізнався: «Якби я в театральній школі знав, що розмовлятиму з тобою, я б ущипнув себе багато-багато разів!»


Тим часом Наталі зробила комплімент Полу за його сцени сексу з Ендрю Скоттом у фільмі «Всі ми чужі», описавши їх як «дуже гарячі, але також дуже ніжні».

 

Наталі Портман і Пол Мескал

 

Природа стосунків Наталі та Пола невідома. MailOnline зв’язався з представниками Пола та Наталі, щоб отримати коментар.


Наталі завершила розлучення з Бенджаміном у Франції в березні, поклавши край 12-річному шлюбу, підтвердив її представник People. У колишнього подружжя двоє дітей — 12-річний Алеф і семирічна Амалія — і кілька років жили разом у Франції, на батьківщині Бенджаміна.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter