Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Наомі Воттс і Біллі Крадап знову одружуються!

Люди

Степан СЕМКІВ
10 червня 16:00
121
Джерело: Газета "Життєві історії"

Наомі Воттс і Біллі Крадап — таємниче подружжя

Наомі Воттс і Біллі Крадап знову одружуються!

Життєві історії

 

 

Американські актори Наомі Воттс і Біллі Крадап, які таємно одружилися майже рік тому, 10 червня 2024 року знову відсвяткували весілля. Цього разу урочистості відбулися в Мексиці з родиною та близькими друзями.


Ця подія знову підтверджує серйозність стосунків між Наомі Воттс та Біллі Крадапом, які, схоже, щасливі та готові до нової сторінки свого спільного життя. Друге весілля підтвердив брат Наомі, Бен Воттс, опублікувавши відео з урочистостей у своєму інстаграмі. На відео Наомі, одягнена у весільну сукню, тримає букет квітів, а Біллі поруч з нею у смокінгу. 

 

Пара познайомилася 2017 року під час знімання серіалу "Циганка" і тримає своє особисте життя переважно подалі від публіки. Перше весілля, яке відбулося в Нью-Йорку 9 червня 2023 року, було скромною цивільною церемонією. Друге святкування стало більш масштабним заходом, з гостями, танцями та емоційними промовами.

 

 

Наомі має двох синів від шлюбу з Лієвом Шрайбером, а Біллі має сина від шлюбу з Мері Луїзою Паркер.

 

Наомі Воттс та Біллі Крадап талановиті актори, які тримають своє особисте життя під замком, але їхній роман, який триває вже декілька років, не залишається без уваги. Наомі вегетаріанка, захисниця довкілля, цікавиться психологією. Біллі любить музику, грає на гітарі, захоплюється фотографією.

 

Джерело: https://www.hellomagazine.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter