Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Наомі Кемпбелл прийшла на модний показ із травмованою ногою

Люди

Богдана СВІТЕНКО
05 вересня 15:10
413
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Наомі Кемпбелл у гламурному образі

Наомі Кемпбелл прийшла на модний показ із травмованою ногою
Наомі Кемпбелл у розкішній сукні

Життєві історії

 

 

Британська супермодель Наомі Кемпбелл зазнала таємничої травми та з’явилася з перев’язаним коліном на показі Harlem's Fashion Row (некомерційна організація, яка допомагає просувати та підтримувати темношкірих модельєрів і підприємців) під час New York Fashion Week.

 

 

54-річна мати двох дітей, які були народжені за допомогою сурогатного материнства, мала неймовірно гламурний вигляд в атласній чорній сукні з глибоким декольте, яка чудово підкреслювала її фігуру. До свого образу вона додала чорні туфлі на високих підборах і різноманітні аксесуари.

 

 

Однак, коли Наомі зайняла своє місце в першому ряду, стало видно її травмовану ногу. Попри це, легенда модної індустрії, яка розпочала свою кар’єру в 15 років, усміхалася весь вечір і отримала нагороду «Ікона року» на цьому заході. Також вона очолила 17-й щорічний показ мод Harlem's Fashion Row та вручення нагород у сфері стилю.

 

На показі були присутні й інші відомі особистості, а саме: головна редакторка журналу «Vogue» 74-річна Анна Вінтур, американська 33-річна співачка Теяна Тейлор та 49-річна модель Нікі Тейлор.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter