Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

На Джеймі Фокса подали до суду за сексуальне насильство

Люди

23 листопада
377

На зірку стрічки "Джанґо вільний" подали до суду за домагання в барі

На Джеймі Фокса подали до суду за сексуальне насильство

ЗІРКИ

 

Джеймі Фокс — американський актор і співак, судитиметься через те, що він буцімто скоїв сексуальне насильство над відвідувачкою в барі Нью-Йорку 2015 року. Про це повідомляє видання Variety.


Жінка, яка назвалась Джейн Доу, стверджує в отриманих документах, що Фокс відвів її до віддаленого закутка лаунжу на даху ресторану Catch NYC і нібито почав терти її груди та лізти в штани проти її волі.


Згідно з позовом, жінка сиділа з подругою поряд зі столиком Джеймі та його знайомого, власника бару. Близько першої години ночі подруга попросила у Фокса селфі.

 


Знаменитість погодився, тож вони зробили кілька світлин. Пізніше, беручи до уваги документи, він вирішив робити компліменти позивачці: "Вау, ти маєш супермодельне тіло" і "Ой, так добре пахнеш".


Жінка стверджує, що потім актор повів її за руку у відокремлену частину даху, де почав домагатись. Вона намагалась відійти, але актор не давав і продовжував її мацати. До слова, у позові також ідеться про те, що охоронець був свідком зґвалтування, але не втручався. 


Позивачка вимагає компенсацію за біль, страждання, емоційний стрес, тривогу та приниження. Жінка стверджує, що після нападу була змушена звернутися по медичну допомогу.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter