Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мадонна отримала позов до суду за демонстрацію «порнографії»

Люди

Степан СЕМКІВ
31 травня 15:05
576
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Мадонна і її шанувальники

Мадонна отримала позов до суду за демонстрацію «порнографії»

Життєві історії

 

 

Обурений шанувальник Мадонни подав до суду на 65-річну королеву попмузики за те, що його обманом змусили купити квитки на концерт, на якому, за його словами, були демонстрації «порнографії без попередження».


Джастен Ліпелес був тим розлюченим глядачем, який подав колективний позов від імені інших відвідувачів одного з концертів святкового туру Мадонни в Інглвуді, Каліфорнія. Він стверджує, що концерт 7 березня на Kia Forum розпочався із запізненням більш ніж на півтори години, що в приміщенні була шалена спека, оскільки Мадонна нібито вимагала вимкнути кондиціонер, і його не повідомили про сексуальні сцени, інформує The Blast.

 

Ліпелес стверджує, що він та інші відвідувачі концерту були «змушені спостерігати за жінками, які стояли на сцені топлес, імітуючи статеві акти». Це не перший випадок, коли на Мадонну подають до суду за пізній час початку її концертів. Мадонна зіткнулася з двома колективними позовами через її постійне запізнення, до того ж обидва позивачі стверджували, що зірка запізнювалася на свої заплановані виступи.


Мадонна подала клопотання про відхилення однієї з цих скарг у квітні, стверджуючи, що для шанувальників було нелогічно очікувати, що вона почне вчасно. «Жоден розумний відвідувач концерту — і, звичайно, жоден фанат Мадонни — не очікує, що хедлайнер великого концерту на арені вийде на сцену вчасно», — йдеться в заяві.

 


Єдина біда в тому, що Мадонна всесвітньо відома своїми не зовсім цнотливими виступами. На початку травня вона відтворила поцілунок, яким вона поділилася з Брітні Спірс 20 років тому з танцівницею-дублеркою під час її святкового туру. На ще одному концерті Мадонна в нижній білизні, а потім у пишному вбранні черниці влаштувала дуже спекотне шоу разом із молодою танцівницею.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter