Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

На Арнольда Шварценеґґера подали до суду через ДТП

Факти

Михайло СТОЛЯР
04 листопада 10:34
198
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Проти зірки фільмів "Термінатор" подали позов

На Арнольда Шварценеґґера подали до суду через ДТП

ЗІРКИ

 

Арнольд Шварценеґґер — 76-річний американський актор австрійського походження, отримає позов від велосипедистки, яку випадково збив машиною у Лос-Анджелесі в лютому цього року. Про це повідомляє видання Daily Mail.


"Залізний Арні" їхав Містом Янголів, коли велосипедистка "раптово виїхала на дорожню смугу та врізалась" у його автомобіль, перш ніж він встиг загальмувати.


Згідно з позовом, який отримало видання TMZ, жінка на ім'я Джоан Флікінгер стверджує, що вона була велосипедисткою, яка зіткнулась із позашляховиком Арнольда.

 


Флікінгер заявила, що колишній губернатор Каліфорнії їхав "з надмірною швидкістю", саме тому не встиг пригальмувати, до того ж, за її словами, аварія завдала їй серйозних травм.


Після аварії велосипедистку доправили в лікарню, а Шварценеґґер пізніше відніс велосипед у майстерню, щоб відремонтувати.


Інсайдери в правоохоронних органах повідомили TMZ, що актор не винен у цьому інциденті. Як відомо, жінка занадто швидко перетнула дорогу, акурат перед автомобілем бодибілдера, а швидкість транспорту не була високою.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter