Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Моніка Беллуччі може приєднатися до касту "Бітлдждус 2"

КІНО

14 травня
197

Нова кінострічка.

Моніка Беллуччі може приєднатися до касту "Бітлдждус 2"

Моніка Беллуччі зіграє дружину підступного привида із Нижнього світу Бітлджуса. Про це йдуть перемовини, пише The Hollywood Reporter


Американський кінорежисер Тім Бертон працює над сиквелом культового комедійного фентезі про потойбічний світ, який вийшов у 1988 році. Зокрема, режисер активно займається формування акторського складу комедійного фентезі.

 

Відомо, що до касту долучаться актори, які знімалися у першій частині фільму. Наприклад, у сиквелі знову візьмуть участь Майкл Кітон у ролі Бітлджуса і Вайнона Райдер, вона зіграє Лідію Дітц. Також у фільмі з’являться нові обличчя. Серед яких може бути Моніка Беллуччі, проте її участь ще обговорюється. Нещодавно Deadline підтвердив, що зірка "Людини павук: Дороги додому немає" Віллем Дефо з'явиться у "Бітлджус 2". Окрім цього, також ведуть переговори про головну роль для акторки популярного серіалу "Венздей" Дженни Ортеги. Режисер хоче, щоб знаменитість зіграла доньку героїні Вайнони Райдер.

 

 

Подробиці сюжету поки зберігаються в таємниці.


Зазначимо, вперше про продовження "Бітлджус" заговорили у 2013 році. Знімання фільму планують розпочати наприкінці травня - на початку червня в Лондоні.

 

Друга частина фентезі з’явиться на екранах світових кінотеатрів 6 вересня 2024 року


Нагадаємо, днями в український прокат вийшов новий американський фантастичний пригодницький бойовик "Вартові галактики 3".

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter