Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мішель Кіган та її чоловік Марк Райт звершили свій грандіозний проєкт

Люди

Назар КОЛОДІЙ
04 січня 17:37
344
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Нарешті вони все закінчили

Мішель Кіган та її чоловік Марк Райт звершили свій грандіозний проєкт

ЗІРКИ

 

 

 

36-річна актриса Мішель Кіган та її чоловік Марк Райт нарешті завершили роботу над будинком своєї мрії. Майже за чотири роки від початку цього амбітного проєкту. Вартість їхнього особняка в Ессексі становить 3,5 мільйона фунтів.


2019 року вони придбали землю за 1,3 мільйона фунтів стерлінгів і побудували нерухомість з нуля. Від оригінальних архітекторських проєктів до вибору правильного мармуру для кухонних поверхонь – усе ретельно обговорювали і вибирали разом. Також робили дописи про це в інстаграмі.


Просторий будинок має п’ять спалень, домашній бар, приватний спа-центр і тренажерний зал, гардеробну, сауну. Поруч прибудова для бабусі. На ділянці є також відкритий басейн.

За шість місяців Мішель зізналася, що все ще відчуває "емоції" через мегаособняк, і зламалася, коли говорила про це в нещодавньому інтерв’ю. У розмові з The Guardian вона почала плакати, згадуючи: "Я знімалася в Австралії і не бачила будинку кілька місяців. І коли я зайшла, Марк запалив усі свічки, і… я не могла говорити п’ять хвилин". 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter