Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мілла Йовович розповіла про кар’єру й особливу родину Брюса Вілліса

Люди

Марія КАЛУШ
27 квітня 14:55
303
Джерело: Газета "Життєві історії"

Мілла Йовович і Брюс Вілліс

Мілла Йовович розповіла про кар’єру й особливу родину Брюса Вілліса

Життєві історії

 

 

Актриса Мілла Йовович пригадала «особливі моменти» під час знімання із Брюсом Віллісом у «П’ятому елементі».


48-річна актриса твердо вірить, що «краса не має сенсу, якщо ти не знаєш, хто ти є». Переглядаючи свою 30-річну акторську кар’єру, зірка мовила: «Не можу повірити, що я на цьому етапі, стільки ювілеїв!».


Йовович розповіла, що пам’ятає все про те, що відбувалося на знімальному майданчику, згадуючи 69-річного Вілліса: «У нашому житті завжди є кілька блискучих моментів. Це був особливий момент. Це був особливий персонаж».


Далі актриса поділилася, що провела досить багато часу, спілкуючись із дітьми Вілліса, поки вони знімали фільм 1996 року. Оскільки він був «трішки старшим за мене, я більше дружила з його дітьми і Демі Мур. Вони приходили в гості». Вона практично няньчила трьох доньок Вілліса і Мур — Румер, Скаут і Таллулу. «Ми разом слухали музику й танцювали, — згадувала Мілла, — даючи батькам трошки часу для себе». «Я була як старша сестра», — сказала актриса, назвавши родину актора «особливою сім'єю». «Вони такі круті і такі чудові дівчата, в них такі чудові стосунки з Демі, і я люблю це», — долала Йовович.

 


«Дивлюся на них як на міцну сім’ю. Вважаю, що це справді чудова родина», — сказала Йовович, зазначивши, що вони все ще спілкуються.


Крістофер Такер, американський комедійний актор, який зіграв у фільмі Рубі Роуда, розповів виданню, що «чудово провів час» із Віллісом і Йовович на знімальному майданчику. «Звичайно, я молюся за нього», — сказав 52-річний актор про боротьбу з хворобою Вілліса. «Бачитись із ним завжди було приємно. Я ніколи цього не забуду. Це був чудовий час», — додав актор виданню.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter