Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Міла Куніс та її чоловік Ештон Катчер покидають Голлівуд назавжди

Люди

Марія КАЛУШ
16 жовтня 11:40
1160
Джерело: Газета "Життєві історії"

Міла Куніс на червоній доріжці фільму «Гудріч»

Міла Куніс та її чоловік Ештон Катчер покидають Голлівуд назавжди
Актриса Куніс зробила свій вибір

Життєві історії

 

 

41-річна актриса Міла Куніс та її 46-річний чоловік Ештон Катчер покидають Голлівуд. Причина –  негативна реакція, з якою вони зіткнулися через дружбу із засудженим ґвалтівником Денні Мастерсоном, а віднедавна з опальним музичним продюсером П. Дідді.


Батьки двох дітей звикли потрапляти в заголовки газет з неправильних причин після негативної реакції після того, що спочатку захищали свого колегу із «Шоу 70-х» під час судового процесу над ним. Але, можливо, те, що вони знову зіткнулися з негативною реакцією на їхню дружбу з П. Дідді, стало останньою краплею, оскільки, як повідомляють, пара хоче покинути Голлівуд і почати нове життя в Європі.

Тож уявіть собі шок шанувальників Міли, коли нещодавно вона відвідала лос-анджелеську прем'єру своєї комедійної драми «Гудріч» у театрі AMC в Grove. Чи був це її спосіб піти з розмахом, коли вона остаточно прощається з Голлівудом? 

 


Міла Куніс мала неймовірний вигляд на прем'єрі фільму «Гудріч». Вона виставила напоказ свої підтягнуті ноги в приголомшливій білій мінісукні Brandon Maxwell осінь-зима 2024 з довгими рукавами, високою горловиною та асиметричною спідницею з рюшами.


Акторка «Найщасливішої дівчини на світі» взула темні гостроносі туфлі на підборах, що подовжують ноги, і зробила елегантну зачіску з глянцевими темними пасмами, яка чудово підкреслила її сережки. 
«Ештон настільки розлючений, що його знову намагаються облити багнюкою через його попередні асоціації, розповів інсайдер виданню In Touch Weekly. «Спочатку це був Денні Мастерсон, а тепер Дідді, і це переконало його в тому, що є значно кращі місця для життя, ніж Голлівуд. На його думку, це місто просто вигрібна яма», додали вони.


Говорячи про те, що пара хоче покинути Каліфорнію і, можливо, навіть США назавжди, інсайдер продовжив: «Суть у тому, що вони хочуть виїхати з Каліфорнії. Забрати дітей з Голлівуду і виховати їх десь у сільській місцевості, подалі від усієї поверхневості й підлабузництва. Вони просто ситі по горло Голлівудом, і просто поїхати в Монтесіто це недостатньо для чистого розриву, вони хотіли б поїхати набагато далі».


Джерело: https://www.shefinds.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter