Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Міка Ньютон не причетна до скандалу

Люди

15 травня
148

Хтось намагається дискредитувати переможицю "Євробачення–2023"

Міка Ньютон не причетна до скандалу

Міка Ньютон спростувала інформацію про те, що вона випустила "мінусовку" свого хіта "В плену" із назвою Same Тatoo. "Мінусовка" нагадує мотив синглу Мікі Ньютон, який вийшов у світ 16 років тому.

 

В інстасторіз Міка розповіла, що їй надіслали реліз згаданої композиції на Spotify та iTunes. Ця назва схожа з назвою пісні переможниці "Євробачення2023" Loreen. "А я навіть не знала, що хтось може просто використати моє ім'я і випустити пісню на Spotify та iTunes. Що за...?" сказала Ньютон.

 

Міка розповіла, що дуже засмучена вчинком нечесних людей. "І хтось у Twitter подумав, що це я зробила, моя команда. У мене немає команди, є тільки я та мій чоловік. У мене немає менеджерів, піарників, ще когось. Тільки я. Це сумно, що я маю з цим робити щось... Я домагаюсь того, щоб Spotify та iTunes прибрали це лайно", додала Ньютон. 

 

Нагадаємо, раніше співачка не бажала коментувати "плагіат" Loreen. Співачка розповіла, що іноді сама переживає через те, що її композиції можуть бути дещо схожими на пісні інших виконавців.

 

Джерело: https://www.unian.ua/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter