Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мерая Кері на ювілейному вечорі, присвяченому 50-річчю Американської музичної асоціації

Люди

Степан СЕМКІВ
09 жовтня 11:22
394
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Мерая Кері та пісня десятиліття

Мерая Кері на ювілейному вечорі, присвяченому 50-річчю Американської музичної асоціації
Ти найдосконаліша жінка в цьому світі, Мерає

Життєві історії

 

 

Легендарна співачка вразила гостей у сукні без бретелей від Schiaparelli з двоколірними деталями. Дотримуючись свого фірмового стилю старого голлівудського гламуру, сукня, що облягала фігуру Кері, мала драпіроване декольте у формі півмісяця та спідницю до підлоги. Спереду її ансамбль був виконаний з бежевої атласної тканини, а ззаду з чорного оксамиту.


Кері додала блиску своєму образу, надівши сліпуче діамантове намисто з каблучками та сережками в тон. Її глем забезпечили глянцеві нюдові губи, бронзові щоки, мерехтливі коричневі тіні для повік і медово-русяве волосся, укладене хвилями в стилі старого Голлівуду.


Шанувальники співачки були вражені її приголомшливою красою і засипали сотнями компліментів під коментарями в інстаграмі: «Ви мали фантастичний вигляд, а звучали ще краще! Спасибі, легендо». «Ти найдосконаліша жінка в цьому світі, Мерає; дякую тобі за те, що повернула найкращу пісню 2000-х на найкращі нагороди, на нагороди, які оцінили весь твій талант».

 


Співачка є 10-разовою лауреаткою премії Американської музичної академії. Вона виконала попурі з пісень зі свого культового 10-го альбому під час спеціального випуску The Emancipation of Mimi, який наступного року відзначатиме 20-річчя! Мерая виступила з хітовою піснею, під час виконання якої вся аудиторія підспівувала кожному слову і високо піднімала руки від хвилювання.


Перед виходом на сцену Мерая поспілкувалася з представниками Billboard та обговорила свій хіт We Belong Together. «Люди списали мене з рахунків, розповіла вона. А пісня десятиліття We Belong Together це мав бути такий великий рекорд, щоб я повернулася», - заявила Кері.


Billboard повідомив, що ця пісня стала не просто хітом, її визнали піснею десятиліття наприкінці 2000-х років.


Джерело: https://www.shefinds.com

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter