Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

MELOVIN поділився неприємністю, яка трапилася з ним на стендап-шоу

Люди

21 червня
139

Скандал зі стендаперами.

MELOVIN поділився неприємністю, яка трапилася з ним на стендап-шоу

MELOVIN опублікував відео, в якому розповів, що він був учасником одного з гумористичних шоу "Біографія", втім, йому довелося покинути подію через недоречні жарти коміків про ЛГБТК+ спільноту, до якої належить співак. Цим артист поділився у своєму Instagram.

 

Український виконавець зазначив, що він не проти чорного гумору й не має заборонених тем для жартів, проте, за словами артиста, все те, що відбувалось під час шоу, переросло у цькування всіх представників спільноти, а не лише співака. 

 

"Аби йшлося тільки про мене – це одне. Але при мені ображали всіх представників спільноти, таких же повноправних українців. Людей, які мені не байдужі. Й інтереси яких я досить давно захищаю. Бути присутнім на шоу, де при мені ображають цілу верству, де пропагують нетерпимість до інакшості?" – висловився співак.

 

Меловін, справжнє ім’я якого Костянтин Бочаров, наголосив, що схожі ситуації не мають відбуватися в країні, яка прагне наслідувати європейські цінності. Для артиста було дуже дивно, що четверо українців дозволяють собі принижувати людей, які борються за право проживати життя так, як вони цього хочуть.

 

 "Тобто світові бренди оголошують підтримку ЛГБТК+ спільноті, впізнавані логотипи стають веселковими. А четверо хлопців з України, мої ровесники, пробують принизити тих, хто тільки-но виборює право на чесність", – сказав Меловін.

 

Артист також додав, що на початку зустрічі все було гаразд і він добре комунікував з гумористами.

 

Зазначимо, у липні 2021 року на Atlas Weekend Костянтин зробив камінг-аут, поцілувавшись із хлопцем та дівчиною прямо на сцені музичного фестивалю. До того ж після цього артист підняв прапор ЛГБТ. Так співак зізнався, що він бісексуал.

 

Нагадаємо, Пол Маккартні розповів, що у створенні нової пісні британського рок-гуру The Beatles використали штучний інтелект. Відомо, що трек буде останнім у кар'єрі колективу.

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter