Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Меггі Джилленгол розповіла, що все життя хотіла бути дуже худою

Люди

Михайло СТОЛЯР
21 лютого 08:01
1144
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Знаменитість прийняла себе

Меггі Джилленгол розповіла, що все життя хотіла бути дуже худою

ШОУ-БІЗНЕС

 

Меггі Джилленгол — американська акторка та режисерка, в новому епізоді подкасту Трейсі Андерсон розповіла про свої перші дні в індустрії та згадала, як два різні режисери запропонували їй скинути п'ять кілограмів. Про це повідомляє видання People.


«Коли я вперше почала проходити прослуховування, показувати акторську майстерність тощо, це був час, коли можна було говорити всілякі божевільні речі актрисам. Я завжди була досить худою. Думаю, що вони (режисери) обидва використали це як своєрідну маніпуляцію. Вони намагалися змусити мене щось відчути, що їм вдалося», — пояснила Меггі.


Попри критику, з якою вона стала акторкою в Голлівуді, Джилленгол поділилася, що ніколи не дозволяла таким коментарям глибоко вплинути на неї.

 


«Коли я була молодшою, моєю метою було бути якомога худішою, але ніколи не могла зайти надто далеко. Думаю, я не хотіла багато чим жертвувати, і слава Богу за це»,  — сказала вона.
Зірка фільму «Донні Дарко» також розповіла, як вона дізналася, що культура дієти негативно вплинула на її настрій та енергію. 


«Вважаю, що якщо я надто ретельно ставлюся до того, що я їм, очищаю чи щось інше, це породжує у мене тривогу», — доповнила Меггі.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter