Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Меган Фокс змінила свій імідж і має інший колір волосся

Люди

Назар КОЛОДІЙ
03 квітня 09:29
650
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Меган Фокс на самоті

Меган Фокс змінила свій імідж і має інший колір волосся

Життєві історії

 

 

Меган Фокс, експодруга Machine Gun Kelly, опублікувала у вівторок в інстаграмі фото з новим, сіро-синім кольором волосся. «Вступаю в епоху джедаїв», — написала 37-річна Фокс під світлиною.

Шанувальникам «Зоряних воєн» може здатися це дивним. Відомо, що джедаям заборонено мати стосунки та емоційні зв’язки, оскільки це може привести їх на темний бік.

 

 

Раніше Фокс попрощалася зі своїм рожевим волоссям за допомогою каруселі зображень, опублікованих в інстаграмі з похмурим підписом. «На згадку про епоху мого рожевого волосся від лютого 2024 року до квітня 2024 року», — написала Фокс у дописі.


Її новий образ з’явився після того, як минулого місяця в подкасті Call Her Daddy вона підтвердила, що розірвала заручини із 33-річним Machine Gun Kelly (MGK). «Ми заручилися, потім, я думаю, це було скасовано. Зараз ми не знаємо, що відбувається», — мовила Меган. Фокс також сказала: «Наші стосунки не для публічного споживання, тому в мене немає коментарів стосовно статусу наших стосунків». «Я називаю його своєю душею-близнюком, і з ним завжди буде зв’язок, незважаючи ні на що», — продовжила вона.


Фокс і MGK оприлюднили свої стосунки в червні 2020 року, невдовзі після того, як разом знялися у фільмі Midnight in the Switchgrass, а також у відео MGK Bloody Valentine.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter