Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Меган Фокс розповіла, що страждає на дисморфофобію

Люди

23 травня
155

Проблеми, перед якими постають знаменитості.

Меган Фокс розповіла, що страждає на дисморфофобію

Меган Фокс повідомила, що має багато комплексів, через які не може об’єктивно сприймати своє тіло. Усе через психічний розлад, якого акторці важко позбутися.


Про це жінка зізналась в інтерв’ю для видання Sports Illustrated.


Зірка "Трансформерів" страждає на дисморфофобію (стійку стурбованість одним або декількома особливостями своєї зовнішності, які непомітні або не дуже помітні для інших людей).


"У мене дисморфія тіла. Я не бачу себе такою, якою мене бачать інші. У моєму житті не було моменту, коли б я любила своє тіло", — висловилась знаменитість.


До слова, люди, які страждають на цей розлад, часто мають нав'язливі думки про те, що родимки та ластовиння стали занадто великими або помітними, чи страх, що незначні шрами насправді більш видні. Також розлад може проявлятися через нав'язливе занепокоєння, що розмір грудей занадто маленький або великий, чи думки, що у людини неправильний розмір, форма та/або симетрія обличчя або іншої частини тіла й багато інших нав'язливих думок.


Відома акторка також зазначила, що їй важко пояснити причину виникнення захворювання. За її словами, вона виросла в релігійній сім’ї, де про важливість тіла й зовнішності ніколи не згадували. Акторка додала, що їй неймовірно складно полюбити себе, цей шлях триватиме довго.

 

Нагадаємо, український співак Позитив під час інтерв’ю для програми "ЖВЛ" також зізнався, що вже близько трьох років бореться з депресією. 

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter