Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Меган Фокс розповіла про вагітність, дітей і свої переживання

Факти

Назар КОЛОДІЙ
08 серпня 11:38
388
Джерело: Газета "Життєві історії"

Меган Фокс та її бойфренд

Меган Фокс розповіла про вагітність, дітей і свої переживання
Зірка Меган Фокс та її одкровення

Життєві історії

 

Зірка Меган Фокс скинула штани під час шопінгу в лос-анджелеському районі Вудленд-Гіллз, де у вихідні вона купувала товари корінних американців.


Акторка усміхалася, одягнувши вільну чорно-біло-червону кофту з написом "Хлопці брешуть". Вона поєднала топ зі шкіряними ботфортами до стегна, синьою сумкою Birkin, товстим намистом-чокером і чорними сонцезахисними окулярами. Темні локони вона злегка розділила посередині та зробила мінімальний макіяж. 


Вихід у світ матері трьох дітей відбувся після нещодавніх чуток про вагітність, спричинених її появою у кліпі на нову пісню Lonely Road її бойфренда Machine Gun Kelly та гурту Jelly Roll. У кліпі MGK цілує її животик, що є частиною сюжетної лінії кліпу.

 


Відео призвело до широких спекуляцій про можливу вагітність, хоча інсайдери швидко пояснили, що Меган не чекає на дитину. В пари, яка періодично зустрічалася, стався викидень, про що вона розповіла GMA в листопаді 2023 року.


"Я ніколи в житті не переживала нічого такого. У мене троє дітей, тому це було дуже важко для нас обох, і це відправило нас у дуже дику подорож разом і окремо... намагаючись зорієнтуватися: "Що це означає?" і "Чому це сталося?" сказала зірка.


У своїй поетичній книзі під назвою "Гарненькі хлопчики отруйні" Меган написала про цей досвід: "Я хочу тримати тебе за руку / чути твій сміх", додавши: "Але зараз / я мушу сказати / прощавай".
Вона уявляє, як тримає на руках свою дитину, коли пише, що "вони виривають тебе з моїх нутрощів". "Я заплачу будь-яку ціну. Скажи мені, будь ласка, який викуп за її душу?"


Фокс і MGK, схоже, відновили свої стосунки, оскільки їх помітили за спільною вечерею незабаром після виходу кліпу.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter