Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Меган Фокс із бойфрендом Machine Gun Kelly на прогулянці в Лас-Вегасі

Люди

12 лютого
416

Закохані зірки

Меган Фокс із бойфрендом Machine Gun Kelly на прогулянці в Лас-Вегасі

ШОУ-БІЗ

 

 

 

Меган Фокс, американська акторка та модель, продемонструвала свої вигини, коли вони з бойфрендом Machine Gun Kelly гуляли в Лас-Вегасі перед недільним Суперкубком LVIII.


37-річна актриса, яка дебютувала з новим татуюванням на рукавах на вечірці після церемонії «Ґреммі», продемонструвала новий стиль в обтислому шкіряному корсеті з глибоким декольте та сріблястими шипами, призначеними для того, щоб ніхто не підходив занадто близько. «Це так закодовано MGK, новий рукав, рожеве волосся...» — написав один із підписників зірки, коли Меган показала свої нові татуювання в соціальних мережах.


Меган поєднала топ із шипами з парою обтислих чорних вінілових легінсів і прозорих мюль на високих підборах з відкритим носком. Темне волосся зірки «Джонні і Клайд» було пофарбоване в пастельний рожевий колір і укладене розпущеними хвилями.


Machine Gun Kelly, американський попвиконавець, співак, автор пісень та актор із Клівленда, мав вишуканий вигляд у всьому чорному і не прагнув потрапити в об’єктиви папараці.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter