Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Меган Фокс і Machine Gun Kelly переживають кризу стосунків

Люди

23 березня
300

Зіркове кохання

Меган Фокс і Machine Gun Kelly переживають кризу стосунків

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Меган Фокс, 37-річна американська акторка й модель, та її коханий 33-річний музикант перебувають на межі розлучення. Джерело розповіло виданню People про їхні стосунки так: «Один день угорі, а другий унизу». Людина, близька до пари, додала про їхній запальний роман: «Ця інтенсивність усе ще зберігається впродовж чотирьох років їхніх стосунків». 

 

Інсайдер уточнив: «Між ними все ще існує чимало проблем із довірою, і це дуже токсично. Вони не можуть триматися осторонь одне від одного, але вони також не знають, як підтримувати здорові стосунки». Описуючи нестабільну динаміку, було зазначено: «Вони можуть мило спілкуватися, а за кілька днів розпочнуть жахливу бійку й не розмовлятимуть тижнями».

 

 

Фокс, яка раніше була одружена з актором Браяном Остіном Гріном, цього тижня з'явилася в подкасті Call Her Daddy і туманно описала статус своїх стосунків. «Наразі в мене немає коментарів щодо статусу стосунків як таких», розповіла Меган. Я можу сказати, що він є тим, кого я називаю моєю душею-близнюком. З ним завжди буде зв'язок, незважаючи ні на що». 

 

Джерело People's розповіло про двох зірок: «Вони ніколи не поверталися до планів стосовно весілля і навіть не дійшли до місця, де могли б подумати про справжнє одруження. Не схоже, що хтось хоче відмовитися від іншого, навіть якщо обоє знають, що це неправильно для обох».

 

Інсайдер Us Weekly повідомив, що пара живе окремо, оскільки вони розв'язують свої проблеми.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter