Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Марго Роббі знімається в новому фільмі з Коліном Фаррелом

Факти

Назар КОЛОДІЙ
09 липня 14:48
328
Джерело: Газета "Життєві історії"

Марго Роббі та коханий Акерлі

Марго Роббі знімається в новому фільмі з Коліном Фаррелом

Життєві історії

 

 

Зовні здавалося, що знімання нового фільму для Марго Роббі, яка ось-ось має стати мамою, відбуваються без проблем.


Інсайдер, який працював на знімальному майданчику, розповів PEOPLE, що 34-річна акторка, яка очікує на первістка від свого чоловіка Тома Акерлі, "була надзвичайно професійною та зосередженою" під час роботи над фільмом "Велика смілива красива подорож" разом із партнером Коліном Фарреллом.


"У неї були довгі знімальні дні, але це не здавалося їй проблемою, зазначає джерело. Ніхто й не підозрював, що вона вагітна". "Велика смілива красива подорож", режисером якої виступив Когонада ("Колумб", "Після Яна"), це перший великий акторський проєкт Роббі після блокбастера "Барбі" 2023 року, де вона також виступила співпродюсеркою.


"Марго мала приголомшливий вигляд і здавалася дуже щасливою, ділиться джерело з PEOPLE. Вона добре ладнала з Коліном, і їм було весело під час знімань". На фотографіях, зроблених під час знімання емоційної сцени під дощем у Лос-Анджелесі, видно, як Роббі та Фаррелл стоять під зливою, підкреслюючи ключовий момент фільму.

 

Зіркова пара: Том Акерлі та Марго Роббі


Роббі й Акерлі спочатку були друзями і разом працювали в продюсерській компанії LuckyChap. У команді з чотирьох осіб також подруга дитинства Роббі Софія Керр і Джозі Макнамара. LuckyChap випустила кілька фільмів і серіалів, зокрема "Я, Тоня", "Хижі птахи" та "Барбі", в яких Роббі зіграла головну роль.


Вони з Акерлі одружилися в грудні 2016 року на приватній церемонії в австралійському Байрон-Беї. І хоча вони здебільшого не афішують свого особистого життя, Екерлі в червні розповів The Sunday Times про те, як вони з дружиною балансують між особистим і професійним життям.


"Ми проводимо разом 24 години на добу, сказав він. Це безперешкодно. Нам не потрібно щось вмикати чи вимикати. Це все стало одним цілим".


У фільмі, сценарій до якого написав Сет Рейсс ("Меню"), Роббі також попрощалася з фірмовим платиновим волоссям Барбі. На фотографіях зі знімального майданчика, зроблених у квітні, триразова номінантка на премію "Оскар" з'явилася з довгим медово-русявим волоссям і чубчиком трохи нижче брів.


Джерело: https://people.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter