Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Марго Роббі з чоловіком демонструють ідеальну подружню пару

Люди

Марія КАЛУШ
13 липня 11:30
252
Джерело: Газета "Життєві історії"

Марго Роббі на Вімблдоні

Марго Роббі з чоловіком демонструють ідеальну подружню пару

Життєві історії

 

 

У п'ятницю на Вімблдоні акторку Марго Роббі та її чоловіка Тома Акерлі помітили, як вони збирали речі, відволікшись від тенісу. Це був їхній перший публічний виступ після того, як стало відомо про вагітність зірки.


Пара мала вигляд неймовірно щасливих, коли вони не лише збирали речі, а й щиро цілувалися та обоє торкалися животика Марго. 34-річна акторка, одягнена в сукню в горошок, сяяла вагітним шиком, лагідно притримуючи свій животик, поки фанати намагалися зробити фото.


Про вагітність Марго вперше стало відомо після публікації фотографій, що їх DailyMail.com отримав у неділю. На них акторка "Барбі" з гордістю демонструвала свій невеликий, але помітний животик у білому топі з кроп-принтом.

 


Триразова номінантка на премію "Оскар" мала щасливий вигляд, коли оголила живіт, сідаючи в човен під час відпочинку на озері Комо з чоловіком.


Марго та Том познайомилися 2013 року, коли працювали над фільмом Suite Française. Він був асистентом режисера, а вона  акторкою. Пара одружилася 2016 року і є співпродюсерами кількох проєктів, враховуючи "Лялькове обличчя" на Hulu, через свою продюсерську компанію LuckyCap Entertainment.


На Вімблдоні Марго мала невимушено елегантний вигляд, блиснувши усмішкою на камеру. Її щаслива аура та щира радість від очікування первістка не залишилися непоміченими.


Джерело:  https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter