Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Марго Роббі стала новим обличчям Chanel N°5

Факти

Степан ПАВЛІВ
21 жовтня 08:45
678
Джерело: Газета "Життєві історії"

Марго Роббі зачаровує прихильників у твідовому комплекті

Марго Роббі стала новим обличчям Chanel N°5
Нове зіркове обличчя відомого бренду

Життєві історії

 

 

Зірка «Барбі» здивувала шанувальників, коли французький будинок розкоші поділився приголомшливою рекламою на своїх соціальних каналах за участю Марго та австралійського актора Джейкоба Елорді.

 

У візуально захопливому рекламному ролику акторка «Я, Тоня» в сукні-бандані без бретелей надсилає Елорді смс-повідомлення, сподіваючись зустрітися пізніше. Потім вона готується до романтичного вечора, наносячи на себе парфуми Chanel N°5 і вдягаючи культову червону твідову спідницю Chanel, прикрашену золотими ґудзиками.

 

Випускниця «Вовка з Волл-стріт» взула туфлі на низьких підборах, коли їхала ідеальними дорогами Каліфорнії. Бренд підписав пост: «Жінка. У новому фільмі N°5 "До зустрічі о 5" об'єктив Луки Гуаданьїно слідує за Марго Роббі дорогами Каліфорнії». 

 

 

Історія про втрачені зв'язки двох закоханих, які ведуть жінку назустріч її долі. Чи чекає на неї рандеву наприкінці подорожі? Або ж саме рандеву і є подорожжю?». Шанувальники були одержимі рекламним роликом, вони вихваляли дует у коментарях в Instagram Chanel. «Двоє австралійців, обличчя Chanel №5 обожнюю». «Казкова реклама. Чудова Марго Роббі. Культовий Chanel N5». «Чудовий фільм, чудова культова пара».

 

У нещодавньому інтерв'ю для Vogue Роббі розповіла про культовий парфум: «У червоному кольорі є щось пристрасне і сильне за своєю суттю. У цьому ароматі теж є справжня сила. Коли я думаю про жінку, яка могла б носити Chanel №5, я думаю, що вона сильна; у неї є бажання».

 

Акторка продовжила: «В Австралії ми любимо легку красу, але в невимушеній манері. Я думаю, що краса французьких дівчат також не вимагає зусиль, але більш зібрана. Її важко досягти, але думаю, що це те, до чого ми всі прагнемо».

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter