Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Марго Роббі продемонструвала сукню для вагітних у Лондоні

Факти

Степан СЕМКІВ
16 липня 10:34
179
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Марго Роббі й Том Акерлі

Марго Роббі продемонструвала сукню для вагітних у Лондоні

Життєві історії

 

 

Відтоді, як стало відомо про вагітність Марго Роббі, шанувальники з нетерпінням чекають на її дебютну колекцію для вагітних. Беручи до уваги її останній вихід у світ, Роббі доводить, що вона добре засвоїла стиль для вагітних.

 

Актриса "Барбі" відвідала 12-й день чемпіонату на Вімблдоні в Лондоні разом зі своїм чоловіком Томом Акерлі. Вона була одягнена в розкішний ансамбль Alaïa, що поєднував мідісукню в горошок зі стрейч-тканини з асиметричним декольте й асиметричною спідницею, що облягає фігуру.


Її чоловік підтримав стиль Вімблдону, одягнувши широкі штани-кльош, білосніжну сорочку-поло з короткими рукавами та білі кросівки. Пара сиділа на трибунах і поцілувалася, насолоджуючись грою в Центральному корті.

 


Їхній попередній виїзд був на озеро Комо, де Daily Mail опублікувала перші фотографії вагітної Марго того самого дня, коли з'явилася ця новина. Майбутні батьки насолоджувалися романтичною прогулянкою вздовж озера під час свого італійського відпочинку.


Роббі та Акерлі зустрічаються з 2013 року, коли вони познайомилися під час знімання фільму "Люкс по-французьки". У грудні 2016 року видання Us Weekly підтвердило, що приватна пара одружилася на інтимній весільній церемонії в Австралії.


"Ми так довго були друзями,  розповіла зірка "Вовка з Волл-стріт" в інтерв'ю Vogue. Я завжди була закохана в нього, але думала: "О, він ніколи не покохає мене у відповідь. Не будь дурепою і скажи йому, що він тобі подобається". А потім це сталося, і я подумала: "Звичайно, ми разом. Це має такий сенс, який раніше ніщо не мало сенсу".


Джерело: Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter