Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Марґо Роббі помилилась у виборі сукні на премію «Оскар»

Люди

Назар КОЛОДІЙ
14 березня 11:04
8014
Джерело: Газета "Життєві історії"

Фатальна помилка героїні фільму

Марґо Роббі помилилась у виборі сукні на премію «Оскар»

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Марґо Роббі відмовилася від свого бренду Barbie Pink на користь чорної сукні Versace. Це сталося на церемонії вручення премії «Оскар».

 

33-річна австралійська красуня продемонструвала свою підтягнуту статуру в блискучому структурованому образі за допомогою стиліста Ендрю Мукамала. Проте критики кинулися в соціальні мережі, щоб висловити своє розчарування одягом Марґо, назвавши її вбрання неприголомшливим і некомпліментарним до її пишної фігури. 39-річна Марґо, яку було номіновано на 96-ту церемонію вручення премії «Оскар», мала б вийти на червону доріжку в рожевому стилі.

 

Америка Феррера

 

На відміну від приглушених тонів Марґо, Феррера мала вигляд кінозірки в обтислій рожевій сукні Барбі та в ювелірних виробах. Блідо-рожева сукня з блискітками ідеально сиділа на ній, демонструючи її тонку талію, витончені руки та підтягнуті ноги.

 

Голлі незабаром наголосила, що колеги помінялися стилями задля «Оскара», щоб Америка могла бути в центрі уваги. «Помінявши кольори, вони обмінялися увагою», — сказала вона. «Це було зроблено абсолютно навмисно і правильно», — додала актриса.

 

Феррера програла в номінації «Найкраща жіноча роль другого плану» Да'Вайн Джой Рендолф, яка перемогла за роль у фільмі «Залишені».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter